Seppo Laine Oy

A Grid startup –keskuksen avajaiset Otaniemessä

A Grid startup –keskuksen avajaiset Otaniemessä

  • 12/02/2018

Asiamiehemme Teemu, Jukka ja Leena kävivät 8.2.2018 A Grid startup -keskuksen avajaisissa Espoon Otaniemessä. Tilaisuudessa Madventuresin toinen perustaja, Riku Rantala kertoi, miten heidän tarinansa sai alkunsa. Puheessaan Rantala totesi, kuinka hienoa olisi ollut, jos jo silloin, kun he aloittivat oman yrityksensä 17 vuotta sitten, olisi löytynyt A Gridin tapainen startup -keskus, josta aloittelevat yrittäjät saavat apua ja tukea yrityksensä alkutaipaleelle. Hän myös kehui ja tsemppasi startup-yrityksiä olemaan rohkeita ja kokeilemaan hullujakin ideoita.

A Grid on startup-hubi ja yksi Euroopan suurimmista kasvuyrityskeskuksista. Se tarjoaa uusille startup-yrityksille mahdollisuuksia, palveluita ja toimitiloja sekä ennen kaikkea yrittäjähenkisen yhteisön.

A Grid tarjoaa tilat yli sadalle erilaiselle startup-yritykselle, lukuisille yhteistyökumppaneille, startup-kiihdyttämöille, kuten Euroopan avaruusjärjestö ESA:lle ja Aalto Start-Up Centerille, sekä jo olemassa oleville yrityksille.

Koska A Grid sijaitsee Aalto-yliopiston kampuksen keskellä, se on osa yliopistomaailman ekosysteemiä, jossa eri alojen opiskelijat, tutkijat ja teollisuus kohtaavat. MIT on arvioinut, että tämä ekosysteemi on kansainvälisesti yksi top viidestä nousevasta tähdestä. Yliopiston läheisyys ja yhteistyö mahdollistavat kasvuyrityksille myös tilat ja osaamisen huippututkimukselle sekä uusille innovaatioille.

Toivommekin tulevaisuudessa kuulevamme mahdollisimman monesta menestystarinasta ja pääsevämme mukaan osaksi tätä startup-yhteisöä.

Lue lisää A Grid startup-keskuksesta täältä.

 

 

 

Aiheesta kirjoitti:
Leena Marquis
Patentti-insinööri
leena.marquis@seppolaine.fi