Seppo Laine Oy

Sundman, Christoffer

Sundman, Christoffer

  • 27/09/2015

Christoffer Sundman

Sundman, Christoffer
DI (kemian tekniikka), osakas

  • Eurooppapatenttiasiamies
  • Erikoisalana kemia ja kemian laitetekniikka
  • Puh: (09) 6859 5630

Toiminut yrityksemme palveluksessa vuodesta 1982 lähtien.

Christoffer on kokenut uusien patentti- ja hyödyllisyysmallihakemusten laatija ja käsittelijä. Hän on menestyksellisesti puolustanut patentinhaltijoita ja vastaavasti edustanut väitteentekijöitä Suomessa, Ruotsissa ja EPO:ssa. Riita-asioissa Christoffer on toiminut teknisenä avustajana käräjä- ja hovioikeudessa. Hän johtaa kemiantiimiä ja on erityisesti perehtynyt polymeerikemiaan ja –tekno-logiaan, farmasiaan, paperi-, sellu- ja polysakkaridikemiaan, prosessikemiaan ja –teknologiaan sekä öljynjalostukseen. Myös materiaalitekniikka ja konetekniikan keksinnöt ovat hänelle tuttuja.
Christoffer toimii CEIPI-tutorina. Hän luennoi säännöllisesti AaltoPRO:n, Aalto-yliopiston ja IPR University Center –instituutin kursseilla ja tilaisuuksissa. Christofferia on kutsuttuna luennoitsijana pitänyt esitelmiä kaikissa Skandinavian maissa, Venäjällä, Unkarissa, Tsekin tasavallassa ja Yhdysvalloissa.Christoffer toimii monen pienen ja keskisuuren yrityksen neuvonantajana ja auttaa näitä mm. IPR-strategioiden suunnittelussa ja toteuttamisessa heidän liiketaloudellisen kilpailukyvyn edistämiseksi. Hän on IPR University Center -instituutin johtokunnan asiantuntijajäsen.
Kielitaito: ruotsi, suomi, englanti, saksa
Jäsenyydet: FICPI, AIPPI, epi, SPAY, STY
Christoffer harrastaa tennistä ja puutöitä. 1800-luvun tutkimuksen verkoston jäsenenä hänen erityisharrastuksensa on historiantutkimus.
Motto: “Never give up”.