Seppo Laine Oy

Företaget

Vi är en effektiv finsk patentbyrå. Vi lyssnar på våra kunders önskemål och satsar på rådgivning.

"Pärlorna utvecklas
väl skyddade

Vi behärskar immaterialrätterna till förmån för dig

Seppo Laine Oy är ett lämpligt stort företag för att ge service i stort som i smått. Hos oss träffas experterna på ifrågavarande område direkt och obyråkratiskt.

Under årens lopp har vi satsat på att öka på vår effektivitet till förmån för våra kunder. Vi erbjuder sakkunnig och personlig service. Vi kommer överens om våra tillvägagångssätt med dig, sköter uppdragen effektivt i enlighet med de avtalade tillvägagångssätten och utan att besvära dig med onödiga detaljer. Vårt system tar hand om frister och etablerad praxis och du kan i lugn och ro koncentrera dig på andra viktiga saker som är viktiga för din egen verksamhets utveckling.

Vi kan erbjuda dig hela skalan av globala IPR-tjänster. Våra experter sköter ärendena direkt med patent- och registerstyrelsen i Finland, det europeiska patentverket (EPO) och den amerikanska patent- och varumärkesmyndigheten (USPTO). I andra länder samarbetar vi med våra samarbetspartners. Tyngdpunkterna i våra tjänster är patent, nyttighetsmodeller, mönster och varumärken, med vilka våra experter arbetar dagligen. Våra uppdrag inkluderar även immaterialsrättsliga tvister. Därtill delar vi gärna med oss av vårt kunnande vid skolningstillfällen och föreläsningar.

Vårt företag ägs av personalen. I själva verket syns företagsandan i allt vårt agerande – vi är alltid beredda att ta det extra steget för våra kunder.

Mission, vision och värderingar >>
Bekanta dig med vår historia >>
Bekanta dig med vår personal >>
Läs mer om våra tjänster >>