Seppo Laine Oy

Tekesin innovaatioseteli palaa tauolta uudistuneena 8.1.2018

Tekesin innovaatioseteli palaa tauolta uudistuneena 8.1.2018

  • 02/01/2018

Loppiaisen jälkeen kansainvälisille markkinoille pyrkivä yritys voi hakea uuteen tuotteeseen tai palveluun liittyvän asiantuntijapalvelun hankintaan innovaatioseteliä, vaikka sillä ei olisi vielä täyttä tilikautta takana. Myös Rating Alfa -vaatimukseen tulee muutos; se on 8.1.2018 alkaen A (aiemmin A+). Jatkossakin innovaatioseteli voidaan myöntää vain kerran.

Innovaatioseteli lyhyesti:

Tekesin innovaatioseteli on tarkoitettu mikro- ja pk-yrityksille IPR-toimintaan liittyvien palveluiden hankkimiseen. Setelin arvo on 5 000 euroa (+alv) ja sillä voi ostaa esimerkiksi tutkimus- ja patentointipalveluita ilman omarahoitusosuutta. Innovaatioseteliä ei voi hyödyntää, jos esim. yritykselle on myönnetty Tekesin rahoitusta kuluvana tai edellisenä vuonna tai jos yrityksellä on käynnissä Tekesin rahoittama projekti tai yritys on jättänyt muun hakemuksen Tekesiin.

Olemme koonneet sinulle neljä 5000 euron (+ alv) arvoista palvelukokonaisuutta, joista voit valita sinulle sopivan ja maksaa innovaatiosetelillä saatuasi myönteisen rahoituspäätöksen Tekesiltä. Tutustu innovaatiosetelipaketteihimme (Startti, Maisema, Patentointi ja Brändäys).

Tekesin innovaatiosetelillä voit ostaa IPR-palveluita myös alle 5000 euron (+ alv) arvosta, jolloin työ laskutetaan kertyneiden kulujen mukaan. Vastaavasti IPR-palveluiden kustannus voi olla yli 5000 euroa (+alv), jolloin ylimenevän osuuden yritys maksaa itse. Yllä olevien valmiiden kokonaisuuksien lisäksi voimme siis tapauskohtaisesti räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan IPR-palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä sähköpostitse alla olevien linkkien kautta tai soittamalla 09-6859 560,

niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua eteenpäin IPR-asioissa.