Seppo Laine Oy

Yritys

Olemme tehokas suomalainen patenttitoimisto. Kuuntelemme asiakkaittemme toiveita ja panostamme neuvontaan.

"Helmet kehittyvät hyvin
suojattuna

Me osaamme immateriaalioikeudet sinun hyväksesi

Seppo Laine Oy on sopivan kokoinen palvelemaan pienissä ja suurissa asioissa. Meiltä tavoitat kunkin alan asiantuntijan suoraan ja ilman byrokratiaa.

Olemme vuosien mittaan panostaneet toimintamme tehokkuuden nostamiseen asiakkaidemme hyväksi. Tarjoamme sinulle asiantuntevaa, henkilökohtaista palvelua. Sovimme toimintatavoista kanssasi, hoidamme palvelut tehokkaasti sovittujen toimintatapojen mukaisesti ja vaivaamatta sinua turhilla yksityiskohdilla. Järjestelmämme huolehtii määräpäivistä ja käytännöistä ja sinä voit rauhassa keskittyä muihin oman liiketoimintasi kehittämisen kannalta tärkeisiin asioihin.

Voimme tarjota sinulle globaalien immateriaalioikeuspalvelujen koko skaalan.  Asiantuntijamme asioivat suoraan Suomen, Euroopan ja USA:n patentti- ja tavaramerkkiviraston kanssa ja muissa maissa toimimme yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Painopistealueemme ovat patentit, hyödyllisyysmallit, mallit ja tavaramerkit, joiden parissa asiantuntijamme työskentelevät päivittäin. Olemme myös perehtyneet immateriaalioikeudellisiin riita-asioihin ja jaamme mielellämme osaamistamme asiakkaillemme ja muillekin koulutustilaisuuksissa ja luennoilla.

Yrityksemme on henkilöstön omistama. Yrittäjähenkisyys näkyykin kaikessa toiminnassamme – asiakkaiden puolesta olemme aina valmiita venymään.

Missio, visio ja arvot >>
Tutustu historiaamme >>
Tutustu henkilöstöömme >>
Lue lisää palveluistamme >>