Financial Times | Laine IP jälleen Euroopan johtavien patenttitoimistojen joukossa

Laine IP Oy on jo toisena peräkkäisenä vuonna listattu Financial Timesin ”Europe’s Leading Patent Law Firms” -rankingissa.

Olemme erittäin ylpeitä, että meidät on jälleen tunnustettu yhdeksi Euroopan parhaista patenttitoimistoista. Olemme jo pitkään järjestelmällisesti panostaneet asiantuntijoidemme kouluttamiseen ja asiantuntemuksemme nostamiseen erityisesti Euroopan tasolla. 24 patenttiasiantuntijastamme 16 on saavuttanut Eurooppapatenttiasiamiespätevyyden, joka oikeuttaa toimimaan Euroopan patenttivirasto EPO:ssa. Nyt kun useaan EU-maahan ulottuva yhtenäispatenttijärjestelmä sekä yhtenäispatenttiasioita käsittelevä yhdistetty patenttituomioistuin (UPC) ovat aloittaneet toimintansa, tulee Euroopan laajuisen pätevyyden merkitys korostumaan entisestään.

Kiitämme lämpimästi kaikkia asiakkaitamme ja kollegoitamme, jotka ovat aktiivisesti osallistuneet tähän kyselyyn. Asiakaslähtöisten palvelujemme johdonmukainen kehittäminen on tuottanut merkittäviä tuloksia. Asiakaskokemuksen parantaminen on jatkossakin tärkein prioriteettimme. Samalla kiitämme myös työntekijöitämme – jokaista lainelaista – jotka sitoutuneesti tekevät kaikkensa asiakkaidemme immateriaalioikeuksien eteen.

Brittiläisen Financial Timesin, joka on yksi maailman tunnetuimmista talouslehdistä, tekemä ”Europe’s Leading Patent Law Firms”-listaus perustuu objektiiviseen ja puolueettomaan tutkimukseen. Sijoitukset perustuvat asiakkaiden ja muiden patenttitoimistojen antamiin arvioihin. Listaus yrityksistä ja tutkimusmenetelmän kuvaus löytyvät täältä.

Kirjoittaja

Jaa artikkeli