IAM Patent 1000 2022 | The World’s Leading Patent Professionals

  • Uutiset
  • 7.7.2022

IAM (Intellectual Asset Management) Patent 1000 -opas vuodelle 2022 on julkaistu. Laine IP sai hyvät arviot Prosecution-kategoriassa. Erityismaininnan saivat Eurooppapatenttiasiamiehet Jarkko Tiilikainen, Hanna Laurén ja Christoffer Sundman sekä US-lakimies Mark Scott.

“Yhteistyö, omistautuminen ja intohimo innovaatioihin kuvaavat Laine IP:tä ja sen patenttiasiamiehiä”, aloittaa IAM Patent 1000 Laine IP:n yrityskuvauksen. Oppaassa mainitaan myös meidän vahva EPO-praktiikka, johon kuuluu yli 20 Eurooppapatenttiasiamiestä, joista useat ovat CEIPI-tutoreita ja -luennoitsijoita.

Asiantuntijoistamme lausuttua

IAM Patent 1000 2022 -oppaassa henkilökohtaisen suosituksen saaneita asiantuntijoitamme kuvataan seuraavin sanoin (vapaasti käännettynä oppaan sitaateista). Alkuperäiset kuvaukset löytyvät täältä.

Syvällisen tietämyksen EPO:n oikeuskäytäntöihin omaava, ICT/mekaniikkatiimimme asiantuntija, Jarkko Tiilikainen, on “turvallinen kumppani” väite-ja valituskäsittelyissä. Kaupallisen näkemyksen sisältäviin FTO-analyyseihin IAM Patent 1000 suosittelee kemiantiimimme asiantuntijaa, Hanna Laurénia, joka tekee vaikutuksen ammatillisella otteellaan ja moitteettomalla oikeudellisella tietämyksellään. Tiimikollegansa, “kemian ässä”, Christoffer Sundman, on erittäin taitava luomaan IP-strategioita ja tarjoamaan asiakkailleen oivalluksia, joita he eivät edes osanneet kysyä. Hän on erittäin arvostettu asiantuntija omalla alallaan. Eräs Laine IP:n erityispiirre on sen in-house US-tiimi, josta loistavana tähtenä IAM Patent 1000 mainitsee Mark Scottin.  Markin aiempi työkokemus Siemensillä tuo lisäulottuvuutta hänen toimintaansa; Mark neuvoo strategisesti, pitää asiakkaidensa liiketoimintatavoitteet keskiössä, ja on loistava valinta kaupallistamisvaiheessa.

IAM Patent 1000 perustuu laajaan tutkimusprosessin. IAM on, yli viisi kuukautta kestäneen selvityksensä aikana, haastatellut 1800 lakimiestä, patenttiasiamiestä ja in-house asiantuntijaa kerätäkseen tietoa alan johtavista toimijoista. Puolueeton listaus perustuu allala toimivilta saatuun palautteeseen. Henkilökohtainen maininta oppaassa on mahdollista, kun saa riittävästi positiivista palautetta vertaisilta ja asiakkailtaan. Tarkempi kuvaus menetelmästä ja tutkimuksesta löytyy IAMin sivuilta.

 

Jaa artikkeli