Laine IP:n IPR-palvelut vahvistuivat

Photo: Pixabay

Laki-, tavaramerkki- ja mallioikeustiimiin lisää kokemusta

Laine IP:n laki- ja tavaramerkkitiimi saivat lisävahvistusta, kun IPR-lakimies, EU-tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies Reijo Kokko palasi Laine IP:lle toukokuussa työskenneltyään nelisen vuotta asianajotoimistossa asianajajana.

Uusia lakipalveluita

IPR-lakimiehenä Reijolla on pitkä kokemus sopimusjuridiikasta, erityisesti IPR-liitännäisistä kaupallistamis- ja lisenssisopimuksista. Jatkossa Laine IP tarjoaa asiakkailleen myös täysin uusia lakipalveluita. Reijolla on kokemusta markkinaoikeudesta ja yleisistä tuomioistuimista ja hän jatkaa oikeudenkäyntiasiamiehenä myös Laine IP:n palveluksessa auttaen asiakkaita mm. sopimusriidoissa sekä IPR-loukkauksiin ja tuoteväärennöksiin liittyvissä jutuissa.

reijo kokko

Reijo on toiminut aiemmin myös laatuinsinöörinä teollisuudessa sekä lakimiehenä yliopistossa, joten hän on erittäin kiinnostunut innovatiivisista ratkaisuista ja auttaa mielellään laaja-alaisella osaamisellaan asiakkaitamme myös yritysten ja keksintöjen omistuksiin ja tuotteiden kaupallistamiseen liittyvissä haasteissa.

Reijon myötä Laine IP:n lakitiimissä on nyt yhteensä 4 kokenutta IPR-lakimiestä.

Koulutukseltaan Reijo on oikeustieteen maisteri ja tuotantotalousinsinööri.

Vapaa-aikana suunnataan mökille

Reijon vapaa-aika kuluu mökillä puuhastellessa ja lasten touhuja seuratessa.  Muuta mielekästä vapaa-ajanpuuhaa on nyrkkeily, lukeminen ja lasten harrastuksissa mukanaolo.

 

Tutustu Reijoon tarkemmin nettisivuillamme.

Jaa artikkeli