Laine IP rekrytoi | Patenttiasiamies kemian tiimiin

  • Avoimet työpaikat Uutiset
  • 29.5.2024

Etsimme patenttiasiamiestä vahvistamaan kemian tiimiämme. Haluaisitko sinä olla osa huippuasiantuntijajoukkoamme?

 

Meillä pääset hoitamaan monipuolisia asiamiehen tehtäviä ja halutessasi myös haastavia projekteja, kuten väitteitä. Kannustamme asiamiehiämme kehittämään taitojaan esimerkiksi keskustelemalla ja sparraamalla vertaisten kesken. Tarjoamme myös kattavat kouluttautumismahdollisuudet esimerkiksi UPC:hen liittyen.

Laineella on matala organisaatio ja reilu meininki ilman turhaa pönötystä. Voit työskennellä Helsingin, Tampereen tai Turun toimipisteellämme ja tuemme myös joustavasti hybridityötä. Laine IP on kokonaan työntekijöiden omistama ja eurooppapatenttiasiamiehellä on erinomaiset mahdollisuudet päästä yrityksemme osakkaaksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • Sinulla on jo kokemusta patenttiasiamiehen tai patentti-insinöörin työstä
  • Sinulla on yliopistotasoinen kemian tai prosessitekniikan koulutus, esim. kemiantekniikan, materiaalikemian, epäorgaanisen kemian, orgaanisen kemian, polymeerikemian, prosessikemian tai analyyttisen kemian alueelta.

Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on edellytyksenä tehtävässä.  Hienoa myös, jos olet jo suorittanut eurooppapatenttiasiamiestutkinnon (EQE) tai osia siitä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Laurén, (09) 6859 5687, hanna.lauren@laineip.fi

 

Patenttitoimisto Laine IP Oy on vuonna 1979 perustettu asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee lähes 60 patentti- ja tavaramerkkialan ammattilaista. Yritys panostaa vahvasti kansainvälisyyteen ja tarjoaa ainoana Suomessa amerikkalaisia ja eurooppalaisia suojaoikeuksia koskevat asiamiespalvelut saman katon alla. Kaikessa tekemisessämme korostuvat yrityksen keskeiset arvot: vastuun ottaminen ja asiakkaan edun ajaminen tehokkaasti ja sinnikkäästi, kaikkia osapuolia kunnioittaen.

 

Jaa artikkeli